Webshop laten bouwen

Doe uw voordeel met een webshop ingericht op conversie

Een professionele webshop laten bouwen? Dat is een slimme zet. De afgelopen jaren is winkelend Nederland steeds meer naar het web vertrokken: meer dan 10 miljoen Nederlanders koopt online via webwinkels. Dus loopt u al een tijd rond met het idee een webshop op te richten? Ga dan voor een online etalage die opvalt. Wij ontwikkelen een unieke webwinkel die bij u en uw bedrijf past.

  • Magento webshop
  • PrestaShop webshop
  • Joomla webshop
  • WordPress webshop
  • Maatwerk werkshop

Een webshop laten bouwen: opvallende voordelen

De voordelen van het laten bouwen van een webshop? Het is het meest voordelige filiaal dat er bestaat! Daarnaast is uw klantenbereik groter dan ooit: niet alleen de mensen in uw stad, maar heel Nederland - of zelfs de wereld - kan een bestelling plaatsen op uw website. Ook wanneer u niet aan het werk bent. Zo is niemand nog afhankelijk van openingstijden.

Magento webshop of PrestaShop: altijd een goede keuze

Wat voor webshop zou u willen laten bouwen? Tegenwoordig is er enorm veel mogelijk en liggen de standaarden hoog. Visueel zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zeker wanneer u gaat voor een professionelere webwinkel als een Magento webshop of PrestaShop. Ook hebt u veel controle over de resultaten van uw website. Zo zijn bijna alle platformen die we leveren eenvoudig te beheren door uzelf, krijgt u uitgebreide rapportages en zo dus meer inzicht in uw bezoekers en omzet.

Verzekerd van uw webshop keurmerk

Daarnaast bent u bij GG Designs altijd verzekerd van webshops die volledig voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving: of u nu gaat voor Joomla, Magento, PrestaShop of WordPress. Daardoor kunt u uw website probleemloos laten certificeren. Een groot voordeel, want keurmerken geven net dat extra beetje vertrouwen dat uw toekomstige kopers nodig hebben.

Voor welk platform gaat u?

Benieuwd naar welke webwinkel platform bij u past? De mogelijkheden van het laten bouwen van een webshop zijn haast eindeloos. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bespreken we uw wensen en ideeën en adviseren we welk systeem het beste bij u past: Joomla, WordPress, Magento of Prestashop. Liever eerst meer informatie over een webshop laten bouwen door GG Designs? Neem ook dan contact met ons op.

Recente projecten

Smartlevelladder Shop
Webshop

Nonch-Official
Webshop

Made@Home
Webshop

Vrijblijvende offerte?

Onze werkwijze

Kennismaking & intake

Bij een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw eisen en wensen, u krijgt een offerte op maat.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase maken wij een functioneel- en waar nodig een technische ontwerp.

Feedback

Om te zorgen dat het product naadloos aansluit bij uw eisen en wensen plannen wij meerdere contact momenten in.

Ontwikkeling

In het ontwikkelproces van een product betrekken wij de eindgebruikers en geven wij u voortgangsupdates.

Afronding

Na de ontwikkeling zorgen wij dat het product in uw bedrijfsprocessen geimplementeerd wordt.

Nazorg

Door middel van een Service Level Agreement kunnen wij uw applicatie blijven onderhouden/updaten.