Internet Marketing

Goed gevonden op het web met SEO marketing services

Hebt u recent een website of webshop laten bouwen? Of hebt u al een website, maar heeft u het idee dat u nog niet alles eruit haalt dat erin zit? Het toepassen van internet marketing brengt uw website en bedrijf online onder de aandacht. Met de SEO marketing services van GG Designs, geeft u uw website een boost. Hoe we dit doen? Zoekmachine optimalisatie en Google AdWords campagnes: de sleutel naar succesvolle internet marketing.

Internet marketing:

  • U verbetert uw naamsbekendheid
  • Daardoor krijgt u meer website bezoekers
  • En dus vaak meer aanvragen

Zoekmachine optimalisatie: zichtbaar in Google

Een van onze SEO marketing services is zoekmachine optimalisatie. Wat dat inhoudt? Met zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google staat. Zo komt de zoeker direct in aanraking met uw website, en dus uw bedrijf. Wij adviseren en voorzien u van een oplossing die binnen uw budget past. Daarbij houden we u constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, om uw geoptimaliseerde zoekresultaten in Google te behouden.

Extra opvallen met een Google AdWords Campagne

Naast zoekmachine optimalisatie bieden we ook Google AdWords campagnes als onderdeel van onze SEO marketing services. Met een Google AdWords campagne zorgen wij voor een advertentie met een opvallende positie boven of naast de zoekresultaten van Google. U valt niet alleen meer op, maar u hebt ook de mogelijkheid specifiek te verschijnen op de pagina’s van uw doelgroep. Het voordeel daarvan? U bereikt precies de mensen die u nodig hebt.

Aan de slag met SEO marketing services

Internet marketing start altijd met het uitstippelen van een strategie. Ook bij ons. Wat zijn uw doelen? En wie is uw doelgroep? SEO marketing services vereisen een goede basis. Zo snel die basis staat, gaan we aan de slag met het optimaliseren van uw website via zoekmachine optimalisatie of Google AdWords campagnes. Daarbij maken we een analyse van de huidige situatie, zodat u na de implementatie direct via een speciale module ziet wat voor resultaat het oplevert.

Start met internet marketing

Nu direct uw website laten optimaliseren door gebruik te maken van onze SEO marketing services? We nodigen u graag uit voor een gesprek om uw doelen te bespreken. Liever eerst wat meer informatie over internet marketing? Bel ons dan op 040 - 304 15 93, of neem contact met ons op.

Recente projecten

Klantenvertellen wordpress plugin
Software

Smartlevelladder Shop
Webshop

Omniveste
Website

Vrijblijvende offerte?

Onze werkwijze

Kennismaking & intake

Bij een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw eisen en wensen, u krijgt een offerte op maat.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase maken wij een functioneel- en waar nodig een technische ontwerp.

Feedback

Om te zorgen dat het product naadloos aansluit bij uw eisen en wensen plannen wij meerdere contact momenten in.

Ontwikkeling

In het ontwikkelproces van een product betrekken wij de eindgebruikers en geven wij u voortgangsupdates.

Afronding

Na de ontwikkeling zorgen wij dat het product in uw bedrijfsprocessen geimplementeerd wordt.

Nazorg

Door middel van een Service Level Agreement kunnen wij uw applicatie blijven onderhouden/updaten.